ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI - Süleyman Şah Anadolu Lisesi

E-Twinning

TEMAtik maTEMAtik

May

Okulumuzda yürütülen "Thematic Mathematics" isimli eTwining projesi Öğrenci ve Ögretmenlere tanıtıldı. Okulumuz öğretmeni Hatice Gül Taş'ın kurucusu ve Eylem Çınar 'ın ortağı olduğu proje kapsamında yaptıkları etkinlikleri Matematik zümresi ve öğrencilerimize anlattılar. Esep platformundaki sayfalarını tanıtıp bu sayfalardaki çalışmaları gösterdiler. Proje de görev alan 6 öğrenci yaptıkları somut materyalleri anlattılar. Bu projede yer almanın kendilerine ne şekilde faydaları olduğunu arkadaşları ile paylaştılar.

Nis

Okulumuzda yürütülen THEMAtic maTHEMAtics e Twinning projesi materyal hazırlama etkinliği ile devam ediyor. Projede görev alan öğrencilerin hazırladığı materyaller okuldaki diğer öğrencilere tanıtıldı. Proje ile amaçlanan eğlendirerek öğrenme bir çok sınıfta materyaller kullanılarak sağlanıldı.

Nis

Ock

Kuruculuğunu okulumuz matematik öğretmeni Hatice GÜL TAŞ'ın ve Makedonya'dan Irina DIMZOVA TRENEVSKA'nın yaptığı "TEMAtik maTEMAtik-THEMAtic maTHEMAtics " eTwinning projesi çalışmaları başlamıştır. Okulumuz öğretmeni Eylem ÇINAR 'ında ortak olduğu proje;Türkiye, Makedonya, Azerbaycan ve Romanya'dan diğer ortaklarında katılımı ile öğretmen tanışma toplantısı yapılmıştır.