ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI - Süleyman Şah Anadolu Lisesi

Mrt

Kadına yönelik şiddet; kadınların maruz kaldıkları fiziksel, cinsel, ekonomik ve psikolojik eylemler olarak karşımıza çıkıyor. Şiddet; yaşam hakkı, eğitim hakkı ve sağlık hakkı gibi temel insan haklarını ihlal ediyor. Kadın, erkek ve çocuk fark etmeksizin hepimiz, insan onuruna yakışır şekilde yaşamayı hak ediyoruz. Her birimiz bir ailenin parçasıyız ve biliyoruz ki güçlü aile, güçlü toplumu inşa eder. Bu toplumu kurabilecek güç, şiddetsiz bir hayatı benimsemekten geçiyor.

Mrt

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü için hazırladığı video.

Mrt

18 Mart şehitlerimizi anma etkinliklerimiz kapsamında öğrencilerimizle Vişnelik Hava Şehitliği'ni ziyaret ettik.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü ve 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlama programı icra edildi.Oldukça güzel bir program ortaya koyan Edebiyat Öğretmenimiz Hakan ASLANTEKİN'i ve koro çalışması ile destek olan Müzik Öğretmenimiz Elif AĞAR ÜLKER'i ve de programa güzellik katan, emek veren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası'nda personel tahliye tatbikatı yapılması,tatbikatta personel ve öğrencilere can ve mal kaybının en aza indirilmesi için alınan/alınacak tedbirler ile deprem yangın konularında eğitim verilerek okul ve kurumların planlı bir şekilde tahliyesi, acil toplanma bölgelerinde toplanılması ve sürecin değerlendirilmesi 6 Mart 2024 Çarşamba günü saat:12.00 de deprem tatbikatı ile gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından  9. sınıf öğrencilerimize "Güvenli İnternet Kullanımı ve Siber Suçlar" konulu konferans verildi.

Şbt

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri (BÖF) kapsamında okulumuz 9. sınıf öğrencilerimize "Güvenli Gençlik ve Güvenli Gelecek" konulu konferans verildi.

Öğrencilerimize defter ve kalem hediye edildi.

Ock

Verem Savaş Derneği'nin düzenlediği Verem konulu resim yarışmasında liseler dalında okulumuz öğrencilesi Esma Nur ÇALGIN ve Nehir DÜĞEN in resmi birinci seçilmiştir. Ödülü ikisi adına Esma Nur ÇALGIN'a verilmiştir. Öğrencilerimizi ve emeğini esirgemeyen görsel  sanatlar öğretmenimiz Tuncer ÇOR'u tebrik ederiz.

05.01.2024

Kas

Okulumuza etwinning projelerimizden üç kalite etiketi geldi . Geçen yıl okulumuzda yürütülen “THEMATIC MATHEMATICS” ve “KÜLTÜRLER ARASI EDEBİYAT” projeleri ile öğretmenlerimiz Eylem ÇINAR, Ebru YILMAZ ve Hatice GÜL TAŞ ulusal kalite etiketi almaya hak kazanmışlardır. Öğretmenlerimizi ve projede görev alan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Okulumuz matematik öğretmeni Hatice GÜL TAŞ koordinatörlüğünde gerçekleştirilen “WATER FOR THE FUTURE” etwinning projesinin çalışmalarına başlanıldı. Türkiye, Yunanistan ve Romanya ortaklığında gerçekleştirilen projenin öğrenci tanışma webinarı yapıldı.Projede görev alan tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Nis

Kültürlerarası Edebiyat e Twinnig Projesi Küçük Prens Kitabı Drama Etkinliği Gerçekleştirildi

Nis

Kültürlerarası Edebiyat e Twinnig Projesi Öğretmen Webinarı Gerçekleştirildi.